Röviden rólunk…

Bőséges tapasztalatok

Márkánk, a Clean Komfort komplex takarító szolgáltatásokat nyújtó teljes mértékben integrált vállalat, amely kommersz épületek, cégek, ipari és egyéb ágazatok részére nyújt fokozott minőségű és megbízható tisztító megoldásokat.

Felelősségteljes és átfogó takarító szolgáltatást nyújtunk adminisztratív és kommersz helyiségei működése érdekében. Következetes menedzsmentünk és munkahelyi etikánk a takarítási szolgáltatás vállalati filozófiájának központi témája, és a konzisztens és kiváló minőségű takarítási munkák nyújtása szempontjából döntő fontosságú.

Küldetésünk

A nemzeti piacon a vezető pozícióra fókuszálni a takarítószolgáltatások terén, ügyfeleinknek megbízható, minőségi és költséghatékony tisztítási megoldásokat nyújtani.

Jövőképünk

Fokozatosan kiépíteni a megbízható ügyfelek minőségi hálózatát Szlovákia-szerte. Idővel szolgáltatásainkat a többi országba is kiterjeszteni, mint Csehország, Magyarország, Ausztria és egyebek.

Meggyőztük Önt? Tudassa velünk, céljaink azonosak.
A minőségi munka és az elégedett ügyfél a fő prioritásunk.

Lépjen kapcsolatba velünk

Értékeink

Célunk az Ön megelégedése (természetesen csak a munkánk befejeztével).
Folyamatosan elérhetők vagyunk telefonon, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

  • Ügyfélközpontúság: Mi szolgáljuk Önöket, Önök szolgáljanak nekünk. Az ügyfeleinktől származó minden visszajelzést nagyra értékelünk, minden recenzió örömmel tölt el.
  • Környezetbarát tisztítás: Gondosan választjuk ki a legjobb és legtermészetesebb tisztítószereket, amelyek lenyűgöző eredményeket nyújtanak.
  • Kiválóság és innováció: Munkavállalóinknak képzéseket tartunk a szolgáltatás magas színvonalának biztosítása érdekében. A legújabb innovációknak köszönhetően környezetbarát termékek és technológiák időszakát éljük, amelyek lehetővé teszik, hogy ügyfeleink otthonaiba a legjobbat hozzuk.
  • Bővítés / növekedés: Az ágazatban ismertté válunk, hosszútávú kapcsolatokat építünk ki ügyfeleinkkel és minduntalan terjeszkedünk.

A vállalat története

Az elmúlt időszakból számtalan elégedett ügyféllel rendelkezünk, professzionális és minőségi takarítási szolgáltatásokat nyújtunk a háztartásoknak Szlovákia nyugati részében. Takarítószolgáltatások háztartások, irodák, cégek, raktárhelyiségek, üzlethelyiségek, fitnesz és wellness központok, ingatlanfejlesztő vállalatok számára már több mint 10 éve.

Miért minket?

Válasszon minket a jó hírnevünk és a kiváló minőség miatt. Több mint 10 éve fokozatosan nő a hírnevünk a minőség és az ügyfélszolgáltatásnak köszönhetően. Az otthonok, cégek és a különböző helyiségek tulajdonosai bíznak bennünk és aprólékos és következetes takarítószolgáltatásunkban.

Ingyenes kiszállás és időpont-egyeztetés
Nyugat-Szlovákia-szerte egyedülálló szolgáltatás
Képzett alkalmazottakból álló csapat